La nostra història

IMG_7904.JPG

Il Piccolo Biondo de Manlleu

Fa quatre anys que vàrem obrir la pizzeria de Manlleu.... Com passa el temps! Només són quatre anys, però intensos. Tenim una clientela fidel a qui agrada el que oferim, un ambient acollidor i la nostra manera de fer. Ens agrada pensar que hem complert amb les expectatives i que hem aconseguit el restaurant que sempre hem volgut: gaudir del que ens agrada fer i tenir un tracte directe amb el client.

I quatre anys després iniciem una nova aventura a Vic! Ens fa molta il·lusió poder exportar l'experiència i el bon fer de Manlleu a Vic, on esperem guanyar-nos la confiança i l'estima de la gent de Vic així com, creiem, ens hem guanyat la de Manlleu.


 

Pel que fa al nostre producte oferim una pizza totalment artesana, elaborada amb massa mare i utilitzant matèria primera natural i de qualitat. Tanmateix, oferim massa d’espelta integral i massa sense gluten. Les pastes fresques i farcides completen la nostra carta. Tenim una bona selecció de vins i una àmplia selecció de cerveses.

La nostra filosofia és fer-vos gaudir del sopar i que el pugueu convertir en quelcom més que un simple àpat. Ens apassiona compartir amb vosaltres el nostre producte i que el gaudiu. Tenim locals amplis i aptes per acollir colles grans.

I poca cosa més a dir! Esperem que vingueu i, si ho gaudiu (vetllarem perquè sigui així), que hi torneu sempre que vulgueu!

Bon profit i fins aviat!

Il PiccoloBiondo de Vic