La nostra història

Il Piccolo Biondo de Manlleu

Fa quatre anys que vàrem obrir la pizzeria de Manlleu.... Com passa el temps! Només són quatre anys, però intensos. Tenim una clientela fidel a qui agrada el que oferim, un ambient acollidor i la nostra manera de fer. Ens agrada pensar que hem complert amb les expectatives i que hem aconseguit el restaurant que sempre hem volgut: gaudir del que ens agrada fer i tenir un tracte directe amb el client.

I quatre anys després iniciem una nova aventura a Vic! Ens fa molta il·lusió poder exportar l'experiència i el bon fer de Manlleu a Vic, on esperem guanyar-nos la confiança i l'estima de la gent de Vic així com, creiem, ens hem guanyat la de Manlleu.


 

Pel que fa al nostre producte oferim una pizza totalment artesana, elaborada amb massa mare i utilitzant matèria primera natural i de qualitat. Tanmateix, oferim massa d’espelta integral i massa sense gluten. Les pastes fresques i farcides completen la nostra carta. Tenim una bona selecció de vins i una àmplia selecció de cerveses.

La nostra filosofia és fer-vos gaudir del sopar i que el pugueu convertir en quelcom més que un simple àpat. Ens apassiona compartir amb vosaltres el nostre producte i que el gaudiu. Tenim locals amplis i aptes per acollir colles grans.

I poca cosa més a dir! Esperem que vingueu i, si ho gaudiu (vetllarem perquè sigui així), que hi torneu sempre que vulgueu!

Bon profit i fins aviat!

Il PiccoloBiondo de Vic

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now